Publicerad den

Välkommen till Christian Jess

Det är med stor glädje och stolthet som vi välkomnar Christian Jess i vår partnergrupp. Christian är en av branschens pionjärer och var tidigare delägare i bland annat Deku-Stans, Pro Display och Vejle Print (Deku Gruppen), som han startade 2016 och lämnade 2020.

Vi känner alla Christian som en fantastiskt professionell och skicklig person som har en enorm inblick i utveckling och produktion av welldisplayer och POS-material.  Christian blir en arbetande styrelseledamot hos oss och vi är glada att vi återigen kan dra nytta av hans stora kunskap.

“Det är ett stort nöje att vara en del av teamet bakom Skandinavisk Display och POS. Med min långa erfarenhet i branschen ser jag Skandinavisk Display och POS som en kommande vinnare inom området. Skandinavisk Display & Pos har ett mycket framgångsrikt mantra att kunden alltid är i fokus! För mig är det verkligen som att “komma hem igen” i branschen. Jag ser därför mycket fram emot att kunna hjälpa våra många spännande kunder med stark synlighet inom den nordiska dagligvaruhandeln och bidra till att Skandinavisk Display och Pos blir den ledande leverantören av displayer och POS-material i Danmark såväl som i Norden.”