Kontakta ossKontakta oss

Börje Bjurström

Partner & Försäljning

“Jag har jobbat i branschen sedan 1994 och började på ”golvet” och har sedan haft möjligheten att vara på många olika positioner inom detta område Produktionschef, Verksamhetsutvecklare, Account Manager och Försäljningschef. Dessa olika erfarenheter hjälper mig jag att förstå och lösa kunders behov och utmaningar. Att serva kunder med lösningar och möjligheter så att deras situation underlättas och de känner sig trygga är mitt mål och drivkraft. Flexibla lösningar med rätt kvalité i rätt tid och till marknadsmässiga priser”.


 


 


Peter Lanter Olsen

Partner & Försäljning

“Jag har varit i branschen sedan 2008, och har stor erfarenhet inom de olika material som vi arbetar med. Jag startade inom plast (akryl och vakuum) med utveckling av lösningar till bl.a. konfektyr-, medicin- och kosmetik- industrin. Sedan 2009 har jag arbetat med papper, metall och trä och besitter därför stor kunskap inom dessa områden. Dessutom har jag stor erfarenhet av att kombinera olika material till permanenta displays. Jag drivs av sätta mig in redan i inledning av projekt, få utveckla de rätta lösningarna, få det levererat och efter se det “in action” ute i butikerna.  Ta kontakt med mig, om / när du ska utveckla de rätta lösningarna för just din produkt.”Jannie Villadsen

Partner & Project Manager 

“Jag har stor erfarenhet av grafisk produktion. 1984 blev jag färdigutbildad reprofotograf, vilket jag arbetade som till 1995, när teknologin hann ifatt. Då börjad jag arbeta som DTP’are, men senare vid 2004 kände jag för något nytt och började arbete som produktionsplanläggare. Efter det fann jag min rätta plats, i tjänsten som project manager. Jag älskar mina dagliga arbetsuppgifter med att få kampanjer fungera, ge service till kunder och leverera inom deadline”. 


Jan Arentoft

Partner & Försäljning

“Jag har varit i branschen sedan 2003, och har stor erfarenhet av att arbete med displays och POS-material. Genom åren har jag arbetet med stora varumärken, och de olika material som vi erbjuder hos Skandinavisk Display & POS A/S. Jag kan alltid nås på telefon, så ring gärna.”


 


Christian Jess

Partner & Styrelseledamot

“Det är ett stort nöje att vara en del av teamet bakom Skandinavisk Display och POS. Med min långa erfarenhet i branschen ser jag Skandinavisk Display och POS som en kommande vinnare inom området. Skandinavisk Display & Pos har ett mycket framgångsrikt mantra att kunden alltid är i fokus! För mig är det verkligen som att “komma hem igen” i branschen. Jag ser därför mycket fram emot att kunna hjälpa våra många spännande kunder med stark synlighet inom den nordiska dagligvaruhandeln och bidra till att Skandinavisk Display och Pos blir den ledande leverantören av displayer och POS-material i Danmark såväl som i Norden.” 


Casper Herold

Partner & Salg

Jag är otroligt glad över att vara en del av Skandinavisk Display & POS. Sedan företaget startade har jag följt det från sidlinjen och har gång på gång övertygats att partnergruppen bakom Skandinavisk Display & POS har samlat de skickligaste kollegorna i branschen, och idag framstår som det naturliga valet för kunder som värdesätter miljö, kvalitet och pris.

Med ett särskilt fokus på koldioxidutsläpp och de verktyg Scandinavian Display & POS använder för detta ser jag fram emot att introducera till mina kunder i framtiden. Jag ser fram emot det nära samarbetet med TFP Grafika och våra andra duktiga leverantörer, vardagen med mina “nya” kollegor, där jag känner de flesta sedan många år, och inte minst samarbetet med våra många spännande kunder. För mig är det som att komma hem. Jag ser fram emot att berätta mer om Scandinavian Display & POS för gamla som nya kunder i framtiden och kan kontaktas ch@s-display.dk


 


Morten Kock

Project Manager

“Jag har varit i branschen i mer än 25 år, där jag har hanterat nästan allt inom det grafiska området . Allt ifrån budgivning, inköp, projektledning och alltid vara den aktiva leverantören som säkerställer att kunden får den önskade produkten i önskad tid. Ingen uppgift är i mina ögon är för liten eller för stor. Jag älskar att skapa relationer i vardagen, så det blir naturligt för kunden att återkomma igen och igen.”


 


 


Morten Dueholmen

Key Account Manager & Project Manager 

“Jag har mer än 17 års erfarenhet på byråsidan, där jag hjälpt stora som små verksamheter med aktivering och synlighet i hela Norden. Jag är van med att ha många bollar i luften, och arbetar strukturerat och med fokus på detaljer. Av ren självbevarelsedrift vill jag leverera hög kvalitet innan deadline och inom övriga ramar för avtal. Mitt mål är att samarbetet med mig ska upplevas så friktionsfritt och flexibelt som möjligt.”


 

 

 

 


Mikkel Nikolajsen

Project Manager

“Jag startade i branschen som säljassistent 2016. Sedan dess har jag arbetet hårt för att lära mig så mycket som möjligt om framställning och försäljning av displays och POS-material. Jag är mycket intresserad av den snabba utveckling vi ser i branschen. Med en bredd av olika material kombinerat med den digitala utvecklingen och framställningen av displays, finns nästan ingen gräns för hur eran nästa POS-kampanj kan komma att se ut.”


 

 


 


Sabine Pedersen

Project Manager

“Jag har arbetat i branschen sedan 2016 och startade då som elev. Jag har framförallt stor erfarenhet av produktion av pappersdisplays och kampanjplanering. Jag brinner för att använda min servicekänsla och se till att era projekt blir lyckade – stora som små.”


 

 


Michael Aagaard

Redovisning

“Jag har seden starten av 90-talet arbetat med redovisning i flera olika branscher, vilket gett mig bred erfarenhet.  2007 började jag arbeta som ekonom/revisor inom den grafiska branschen. Jag blev egenföretagare 1/9-2018 och arbetar nu som extern revisor med flera kunder.”


 


 

Generell kontaktinformation

Telefon
+46 702889784

Email
info@s-display.se

Postadress
Skandinavisk Display & POS AB
Skärpingevägen1
61771 Kimstad

Postadress, Själland
Skandinavisk Display & POS A/S
Nymøllevej 50
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Postadress, Jylland
Skandinavisk Display & POS A/S
Engelsholmvej 33B
8940 Randers SV
Danmark

Hitta till oss, Själland
Se adress ovanför eller få en
vägbeskrivning via Google Maps.

Hitta till oss, Jylland
Se adress ovanför eller få en
vägbeskrivning via Google Maps.

Sociala medier

Kontaktformulär


Du kan skicka ett meddelande till oss genom formulären här nedanför. Vi återkopplar så snart som möjligt med svar.


    Hitta till oss på Själland


    Vi är lätta att hitta till: Vi ligger tätt på Helsingörsmotorvägens avfart 15, “Lundtofte”. Du kan också få en vägbeskrivning via Google Maps.

    Find os i Jylland

    Det är också lätt att hitta oss här: Vi finns mycket nära motorväg E45 s avfart 42 och 43. Du kan också få en vägbeskrivning via Google Maps.