Publicerad den

Casper Herold

På Skandinavisk Display växer vi snabbt, men har ännu större ambitioner, därför är vi otroligt glada över att presentera vår nyaste partner inom Skandinavisk Display & POS.

Vi har lyckats få med en annan av branschens pionjärer – Casper Herold.

Casper är tidigare delägare i bland annat Media Graphic och Pro Display. Han har i mer än 30 år arbetat med utveckling, inköp och försäljning av displayer och POS-material till alla typer av kunder i Skandinavien och Europa. Vi ser fram emot samarbete med Casper och att han hjälper oss att nå ytterligare framgång i hela Skandinavien. Med Caspers nära relation med vår partner TFP Grafika kommer vi nu få ännu starkare band mellan oss. Casper kommer att arbeta med några av våra spännande kunder och vi ser fram emot att dra nytta av hans stora nätverk och inte minst hans omfattande kunskap och erfarenhet om branschen.

Här några ord från Casper själv:

“Jag är otroligt glad över att vara en del av Skandinavisk Display & POS. Sedan företaget startade har jag följt det från sidlinjen och har gång på gång övertygats att partnergruppen bakom Skandinavisk Display & POS har samlat de skickligaste kollegorna i branschen, och idag framstår som det naturliga valet för kunder som värdesätter miljö, kvalitet och pris. Med ett särskilt fokus på koldioxidutsläpp och de verktyg Scandinavian Display & POS använder för detta ser jag fram emot att introducera till mina kunder i framtiden.

Jag ser fram emot det nära samarbetet med TFP Grafika och våra andra duktiga leverantörer, vardagen med mina “nya” kollegor, där jag känner de flesta sedan många år, och inte minst samarbetet med våra många spännande kunder. För mig är det som att komma hem.

Jag ser fram emot att berätta mer om Scandinavian Display & POS för gamla som nya kunder i framtiden och kan kontaktas ch@s-display.dk”